14 februari is de ideale dag
dat ik je dit zeggen mag
ik ken je nog niet zo lang
maar de eerste keer dat ik je zag
keek ik vol verbazing toe
hoe hartelijk jij mij ontving
Ik kreeg een knuffel en een kus
en een vriendschappelijke lach
dat is wederom de rede
dat je een plaats in mijn hart hebt gekregen.
Ik wilde je bedanken voor de goede zorgen
die je mij toen gaf.
Jij veranderde een klein deel van mijn leven
alleen door je liefde en steun te geven.
Jij was er in de afgelopen paar maanden
en stond voor me klaar.
Met deze kaart probeer ik je te vertellen
hoezeer ik dit gebaar van jou
waardeer.
bedankt xxx
phoebe