Dit moet heel speciaal worden
of dat gaat lukken weet ik niet
ik hoop dat je dit begrijpt
dit doet me veel verdriet
om jou te moeten schrijven
dat ik op 14 februari niet bij jou kan verblijven.
Wat me vreugde schenkt
is hoe jij over ons denkt
ik weet jij blijft me trouw
en als ik iets berouw
dat is het wel
dat ik je nog niet zo lang ken
wand je mag best weten
vanaf de eerste dag dat ik je zag
kan ik je niet meer vergeten
en wat je ook mag weten is hoe gek ik op je ben
maar dit is oud nieuws
maar je mag best weten
dat ik je nooit zal vergeten
jij bent mijn lach
jij bent mijn traan
en hopelijk ook mijn
valentine...
phoebe