Marja,s domein.
Hebben jullie het al gezien?
Kom gauw kijken bij marja,sDomein.
Het is echt niet te geloven.
Hier is voor een ieder elk wat wils.
Mooie plaatjespagina die krijgt echt wel een tien.
En wat te zeggen van de verhalen van Ellen?
Pas op dat die je niet van je verstand beroven.
De chatbox dat is voor iedereen echt wel een hoop gein.
Geloof mij nou maar dat doet in mijn kaken beslist pijn.
De fotogalerij is beslist een bezoekje waard.
Die verdient een hele grote taart.
Awards worden met recht gegeven.
En waar zij fan van is!!!!
Ach dat is allang geen geheim meer:)
Marja meid dat je nog een hoop plezier hier van mag beleven.
Vooral van feyenoord.
Want andere voetbalclubs kunnen daar beslist nog bij in de leer:)
Veel kan ik hier nog aan toevoegen.
Zoveel te zien zoveel te lezen.
Maar dat is voor mij hersens momenteel teveel zwoegen:)
Dus ik zal zeggen.
Ga kijken dames en heren dan kan je erdoor heen racen.
Maar doe het wel met beleid.
Vooruit dus met de geit:)
Mathilda.