Liefde kan pijn doen,
liefde kan kwetsen,
onzekerheid geven.
Geef me liefde!
Stop de pijn,
met kwetsen.
Stop mijn onzekerheid.
Geef me liefde!
Iedereen heeft liefde nodig...
zowel jij als ik.
Ik wil je liefde geven,
je pijn doen stoppen,
je zekerheid geven.
Maar kan jij me dat soort liefde geven?