Hier stil blijven staan,
het doet me pijn en verdriet.
Ergens anders verder gaan,
doet me pijn en verdriet.
Ik weet het gewoon eventjes niet.
Er is iets kapot,
en weet niet of het nog geheeld kan worden.
Heb veel doorstaan,
maar op dit moment wil ik weg gaan.
Want kan het niet meer aan,
de onzekerheid,
de vragen het verdriet,
de pijn.
Zo wil ik niet zijn.
altijd was ik vrolijk,
en trok me er altijd door heen.
Maar op dit moment ben ik op.
Wil niet meer vechten.
Vechten voor iets,
wat toch weer kapot gaat.
Eerlijkheid is belangrijk.
Praten is belangrijk.
Trouw zijn is belangrijk.
Dit alles geef jij mij niet meer.
Altijd heb ik gehoopt dat het goed zou komen,
dat mijn vreselijke dromen niet uit zouden komen.
Dat de dingen die ik droomde,
nooit werkelijkheid zouden worden.
Maar ik denk dat het nu zo ver is.
Er is teveel dat ik mis.
Ik wil verder,
verder met mijn leven.
Ik wil me weer ik voelen.
Wil me eigen niet druk maken,
Wil niet continu na hoeven te denken.
Ik wil genieten,
genieten van ons.
Maar het lukt me soms niet meer.
Er zijn zoveel gedachten die door mijn hoofd heen gaan.
Natuurlijk houd ik van jou!
Nee ik geef het nie zo maar op!
Maar eens moet ik wel voor mezelf zeggen;
Stop!
het wordt alleen beter voor de eerste paar weken.
Daarna begint alles weer overnieuw...
waarom zou ik er dan energie in steken?
Ik voel me anders,
het voelt allemaal anders.
Had nooit gedacht dat ik dit zo heftig zou voelen.
Dat ik zo heftig voel dat ik meschien,
wel zeker weg wil gaan.
Weet niet wat ik met dit gevoel hier aan moet.
Het is niet zo dat ik niet van je houd,
natuurlijk houd ik van jou.
En ik wil nie zomaar in een keer alles achter me laten,
weg gaan.
Maar je moet niet vergeten we vechten al 6 jaar,
6 jaar lang vechten om het goed te laten komen.
en nog steeds is het niet goed.
wanneer houd het een keer op?
Op dit moment weet ik het niet meer,
En eigenlijk weet ik het heel goed.
Maar juist omdat ik van je houd,
en ik het nooit opgegeven heb,
Is het moeilijk om een keuze te maken.
heb altijd gevochten waarom nu dan niet?
ik weet het antwoordt zelf niet ...