de zon die zakt
in lucht van violet
waar de meeuw een adelaar werd
in de symmetrie van jou spiegelbeeld
waar de wonden vanavond geheeld zijn
kijk ik vanaf een balkon in deze eeuwen oude stad
loopt een jongen stoer te doen op straat
met zijn voetbal in de hand
wat jongeren jongens volgen hem
zo luid als ze kunnen
is hij hun voorbeeld
daar weet hij niks van
is niks van plan
gaat lekker voetballen
lekker plat
dat dat is beter als oorlog
de oorlog
de oorlog in hun hoofd
zoveel dromen
zoveel beloofd
moeten we bouwen
in dat ene waarin je geloofd