heb gisteren al mijn poeders symbolisch in de sloot gedumpt
maar het wat langzamer aan stoppen was me ontgaan
me lichaam is sterk maar niet aan gedacht
dat de harde klappen rustig moeten wennen
me lichaam moet ontwennen
ontwennen van het slapeloos spul
frisse lucht is een medicijn
lopen dat is fijn
en wat rust
je bent gekust
het licht is uit