Je vraagt om mijn gedachtes,
wilt weten wat in mij speelt.
Maar ik kan niet zomaar spreken,
heb het immers nooit gedeeld.
In het verleden wel gedaan,
maar nooit als positief ervaren.
Dus heb ik aangeleerd,
mijn gedachtes te bewaren.
Mischien als je wat geduld hebt,
als ik wat meer vertouwen vind in jou,
Mischien zal ik dan vertellen,
hetgeen ik nu voor me hou.