Waarom gaat het bij mij toch altijd mis,
Waarom lijk ik toch niet goed genoeg
Waarom,
Weet niet wat het is.
Elke keer mooie woorden en,
Mooie beloftes
Maar tot daden komen ze niet.
Waarom,
Waarom toch altijd
Dit doet mij zon verdriet.
Starend in de nacht
Alleen met mijn verdriet.
Geef de nacht de schuld
Roep naar de maan
Niemand die het ziet.
Elke keer blijf ik hopen,
Elke keer geef ik het een kans
Maar nog voordat het eens echt gaat lopen
Komt het er niet meer van
Elke keer neem ik een nieuwe weg
Overwin ik elke obstakel.
Maar wat ik ook doe
Wat ik ook zeg
Het is nooit genoeg.
Starend in de nacht
Alleen met mijn verdriet.
Geef de nacht de schuld
Roep naar de maan
Niemand die het ziet.
Ik ben vervloekt
Dat is waar het op lijkt
Want waarom,
Waarom gaat het bij mij toch altijd mis
Waarom ben ik nooit genoeg?
Ik weet het niet? Weet niet wat het is.
Starend in de nacht
Alleen met mijn verdriet.
Geef de nacht de schuld
Roep naar de maan
Niemand die het ziet.