Ineens was je er niet meer
plotseling overleden
Het doet elke dag nog zeer
ik denk vaak aan het verleden
Het was totaal onverwacht
dat telefoontje
Ik had dat nog lang niet verwacht
Veel te jong heb je ons verlaten
Waarom? Wie kan het mij zeggen?
Wie kan het mij uitleggen?
Tim, rust zacht...
er wordt nog steeds aan je gedacht
Ik zal je nooit vergeten