als je verdrietg bent
zou ik bij je willen zijn
als je moe wordt
hou ik mijn armen voor je open
als je iets wil zeggen
mijn oren staan voor je open
ik zal er altijd voor je zijn
zeg me maar waar en wanneer
weet dat je altijd op me rekenen kan
ik hou van jou
voor eeuwig en altijd!