Zeg me dat je van me houdt
en voor me gaat
Zeg me dat ik de enige ben
en dat je me nooit verlaat
Zeg me dat je me mist
en bij mij wilt zijn
Zegt dat je alleen mij wilt
en doe me geen pijn
Zeg me wat je wilt
en spreek de waarheid
Zeg me je gevoel
en je raakt me niet kwijt
Zeg me dat het liefde was
toen je weer in mijn leven opdook
Asjeblieft, zeg het me eerlijk
want dat gevoel heb ik ook