Versgesneden, de damp komt er nog af
aarzelt de echte boter van een schaap
of zij zich beleggen laat en denkt
aan wat zij mist en verlangt
Ben eigenlijk maar een tussenpersoon
uitgerust met smaakzintuigen
deel voedsel in naar hemel of hel
ga worstelen met onder en boven