Ik zag geen steek voor ogen en dwaalde doelloos in het rond, Zonder liefde opgegroeid dus toen ik verliefd op je werd gaf ik liefde op de manier die ik verstond, Het waren eerlijke en oprechte intenties maar nu achteraf na lange lijdensweg begrepen niet de juiste manier,we gingen samen een lange weg met zowel geluk als verdriet evenals gevoelens van liefde en haat maar je veranderde stilaan van mijn beste maatje in een vampier, ik leefde volledig voor jou en vergat mezelf en verloor me er helemaal in, je hebt serieuze littekens in men hart en ziel gekrast, je bent een nieuw leven begonnen met iemand anders en me hier alleen achter gelaten,en nog altijd hang ik aan jou vast, ik was een gemakkelijk prooi zonder liefde en dus gemakkelijk in te pakken voor jou, je maakte misbruik van mijn onwetendheid en gaf me de hel, en je hebt bijna alles van me weg gepakt, en toch kan ik je niet haten omdat ik het gevoel heb dat het mijn les was, maar velen zeggen dat ik het zo wil zien omdat ik nog steeds van je hou, ik geraak ook niet verder kan geen mens toelaten denk van iedere mens dat me benadert iets slechts en word overgoten met gevoelens van angst,ik wil deze hel niet langer meer wil nog iets mooi maken van men toekomst in dit leven en men hart opnieuw kunnen openen,dat ik moet hopen op een mirakel maakt mij het bangst.