Er is geen plastisch chirurg in den landen,
die aan mijn uiterlijk zijn handen wil branden.
Een verbetering is uitgesloten.
Ik zou mij zo kunnen bewegen onder de groten.
Daarvoor hoeft men aan mij niets te doen.
Het enige gemis dat is hun poen.
Want om onder de groten te verkeren,
moet je wel kunnen fĂȘteren.
Maar terwijl ik mijn debet saldo bekijk
voel ik mij toch schat hemeltje rijk.
Ik ben gezond van lijf en leden
voor enige ingreep is geen reden.
Dankzij mijn implantaten
kan ik met mijn prothesen normaal praten
en vanonder mijn pet
steekt een niet van echt te onderscheiden toupet
Dus wat heb ik mij nog meer te wensen
ik vind mij zelf `t knapst van alle mensen
en mijn hersenen werken vrij normaal.
Dus voel ik mij ver verheven boven Jan Modaal.
DdJ.