De pijn waar ik mee ga slapen
De pijn waar ik mee opsta
De pijn waar ik de dag mee doorbreng
De pijn als ik denk aan jou
Hoe je me gelukkig hebt gemaakt
En je dan alles verwoest hebt
Die pijn wil ik vergeten
Die pijn wil ik kwijt
Die pijn doet zo zeer
Want ik mis je VERSCHRIKKELIJK!!!!