Mijn verdriet,,
Mijn verdriet is heel erg stil,
Niemand ziet haar als ik dat niet wil.
Mijn verdriet durft niets te zeggen,
Ze is bang dat zij het niet goed kan uitleggen.
Mijn verdriet is bang dat liefde er dan niet meer zal zijn,
Omdat de vorige keer deed het ook al bijna pijn.
Mijn verdriet wil haar liefde niet kwijt nu niet of nooit,
Daarom zegt ze niets want dan gaat liefde misschien weg ooit.
Mijn verdriet maakt daarom bijna geen geluid,
Maar van binnen schreeuwt ze toch heel luid.
Mijn verdriet zie je bijna altijd met een lach,
Maar stilletjes huilt ze de hele dag.
Mijn verdriet hoopt dat je misschien een keer goed kunt luisteren,
Zodat ze niet meer hoeft te fluisteren.
Mijn verdriet wil graag worden getroost en worden gezien,
Ze wil gewoon begrepen worden en een beetje aandacht misschien?!!