Als ik in jouw ogen kijk,
Zie ik fonkelende sterretjes,
Als ik in jouw ogen kijk,
Zie ik een groot verlangen naar mij,
Als ik in jouw ogen kijk,
Zie ik je gedachten zo verretjes,
Als ik in jouw ogen kijk,
Zie ik onvoorwaardelijke liefde, steeds dichterbij