Zinloos geweld..
Zinloos geweld
’t Gebeurt zo vaak
Maar wordt meestal niet gemeld.
Een paar jaar geleden
Een 15 jarig meisje liep rond
Ze had al jaren lang een strijd gestreden.
Dit onschuldige meisje werd op de grond geslagen
Totdat ze sterretjes zag en zich over gaf
Waren er dan geen mensen die haar zagen?
Vervolgens verkracht, achtergelaten in het bloed
Verdoofd lag ze op de grond
Weg was al haar nieuwe levensmoed..
Je vraagt je dan af ‘waarom’ ?
Waarom doet men haar dit aan
Zoiets maakte haar leven krom.
Helaas bleef het niet bij die enkele keer
Maar gebeurde er steeds wel weer iets
En iedere keer weer kwam er een traan meer …
*Helaas gebaseerd op waargebeurde feiten..*