Daar reeds weer een mooi moment
uit een tijd dat ik heb gekend,
alweer een foto van die vrouw
alsmaar zonder jou, zonder jou.
Vervlogen tijden vliegen niet terug
Misschien leefde ik te vlug,
zelfs al wou 'k het nooit verlaten,
die tijd dat ik met jou kon praten.
Ah, wat zit ik je nu te zeggen
in plaats van bloemen op je steen te leggen
Jij was klein en ik nu groot
Waarom ben je toch zo vreselijk dood??