Een fluistering,
In mijn oor
Een zoete stem
Cirkelend,
Door mijn hoofd
Een aanraking,
Tintelingen in,
Mijn bloed
Door mijn hoofd,
Speelt een liefdesdans
Jij vult,
Mijn tijd
Toont me dingen
Die ik nooit zag
Laat me dingen voelen
Zoals nooit voorheen
16-08-08