strijd is pas gedaan
als maan en zon ondergaan
al kijk je in een glazen bol
ook al jaag je paarden op hol
1lichtje
is sterker dan al het duister
pssssst luister
stilte
voor de storm
in een wensput roepen
meneer van wezel ezel ezel
ezeltje prik
limonade kik
wat een knap staaltje werk
je schiet me neer
raak me nog een keer
bang bang
je schiet me neer
schoten
in de vallei van freaks
alles voor niets
hahaha
voor
niks
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
aarde ziel water vuur wind
een sterrenkind
sprak en zij
tilaratata reis met mij
reis de wereld rond
reis je richting op
paarse velden en de klimop naar hogere sferen
ga daar
het leven
lacht