Lieve Opa,
ik kwam thuis van school,
en kreeg te horen,
dat opa de strijd met kanker had verloren,
mijn wereldje stortte in,
niks had nog meer zin,
ik was nog klein,
maar het deed me zoveel pijn..
De liefste opa,
die was er niet meer,
dat deed me echt veel zeer,
nu 10 jaar later,
word jou steen weggehaald,
waar ik zo ontzettend van baal,
ik weet dat je er nog bent,voor altijd in mijn kleine hartje!
ik mis en hou nog steeds van jou opaa !!
het heeft me veel pijn gedaan dit te schrijven,
maar ik weet dat jij voor altijd in mijn hart zal blijven.