Onsterfelijkheid
Elk mens wil weten hoe het onsterfelijk kan worden
Om het eeuwige leven te hebben
Vele mensen hebben het geprobeerd, maar allen hebben ze gefaald
Drankjes genoeg
Pillen genoeg
Medicijnen genoeg
Verhalen genoeg
Vele mensen hebben gezocht naar de bron van de eeuwige jeugd
Vele mensen hebben gezocht naar alles wat beschreven staat over het hoe, wat, waar en wanneer
Het eeuwige leven zul je nooit vinden, maar het krijgen is niet moeilijk
Het eeuwige leven is voor mij:
Na mijn dood het voortleven in de gedachten van de mensen die ik lief heb
Op deze manier heb ik het eeuwige leven
Hebben wij het eeuwige leven
Hebben we allemaal het eeuwige leven
Dus zoek niet verder
Het antwoord ligt dichterbij dan we allemaal hebben gedacht
Onsterfelijkheid