Ik zat daarjuist in bad
Rondom mij waren er druppels water
Een heel bad vol
Misschien kan ik het water vergelijke
Met al de mense da ik ken ….
Met al de mense dat ik graag zie!
Maar plots liet ik het water lope
Steeds liep er meer en meer water weg
Khad zo een schrik …
Schrik om de mense te verlieze dak graag zie
Wat als ik mijn armen open en ik zie jullie allemaal wegglippen dat allemaal door mijn eigen fout