Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Dwalend op zoek
dwalend op zoek
naar een tastbaar iets
naar geluk dat je bij je kon dragen
dwalend op zoek
naar een houvast
naar liefde en vriendschap doorheen moeilijke dagen
dwalend op zoek
kwam jij me tegen
verbaasd en verward dat ik je verstond
dwalend op zoek
doorheen storm en regen
liepen we samen een eind in het rond
dwalend op zoek
we waren met twee
die zochten naar een levensdoel
dwalend op zoek
jij en ik
want jij geeft me een geweldig gevoel
dwalend op zoek
doorheen lanen en wegen
kwamen w'elkaar op een kruispunt tegen
dwalend op zoek
nu zijn we met twee
die zoek zijn en dwalen en liefde verkregen
Reacties op dit gedicht
Mannonneke vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Zasan
:
Maandag, september 16, 2002 20:23
Hoe verder het gedicht hoe mooier, vind ik.
Over dit gedicht
Auteur:
Mannonneke
Gecontroleerd door:
Gepubliceerd op:
23 maart 2002
Thema's:
[Wij]
[Leven]