Eenzaam ben ik nu.
Wie had dat gedacht van jou ?
Als je dacht dat ik zou terug komen met hangende pootjes,
Dan heb je het goed mis.
Ik ga verder met mijn leven,
het is jij die wordt meegezogen naar de hel.
Jij bent niets zonder mij.
Ik heb je alles aangeleerd,
van eerste poets, tot laatste streek.
Als je denkt, dat je dat tegen mij kunt gebruiken,
dan heb je het goed mis.
Als je denkt, dat je het nu nog kan goedmaken,
dan ken je me toch niet zo goed als je dacht.
Ook al was je ooit mijn beste vriendin,
ik vergeef het je mooit !
Jouw plaats is al ingenomen,
door iemand die ik echt kan vertrouwen.
Ik zeg je dit maar 1 maal,
Ik heb jou niet nodig,
jij mij wel.
Al die lieve woordjes en lachjes,
het doet mij geen zier.
Ik kijk dwars door je heen,
net als laatst.
Als je denkt dat je mij kan raken,
dan heb je het goed mis !
Ik sluit je nu voorgoed uit mijn hart,
want dit verdriet heb jij nooit verdient !