Als een parel in het diepe,
kleur jij de zee groen,
Als de zon in zijn ondergang,
kleur jij de horizon rood,
Als de maan in zijn opkomst,
beschilderdt jouw licht de nacht,
Als de waterval in het groene vallei,
breek jij de stilte, met 'n glimlach,
Oneindig als het universum,
ben ik er voor jou