Mijn lieve hond
Ja, als ik uit school was vertelde ik mij verhalen aan hem,
Hij blafde dan terug met een mooie honden stem.
Veel kinderen vonden hem eng,
Maar ik niet,
toen gingen ze hem inslapen,daardoor had ik veel vedriet.
Maar ik wist wel waarom,
die reden was voor mij stom.
De reden was omdat hij vaak kinderen beet,
nee, niet in de reet.
Maar ik onthoud,
dat ik hem nooit heb gevonden stout.
Hij is mijn schatje,
en ik wil hem niet inruilen voor zo'n katje
Bonnie,ik wou dat je niet dood was,
Toen ik uit school was,ja toen wist ik het pas.
Maar nu neem ik van je afscheid,
Tot mijn grootste spijt,
want ik wil je echt never nooit kwijt.