je hoopt dat hij komt
maar hij komt niet
je hoopt dat ergens waar jij bent...hij ook is
je zit te hopen op het sms'je dat je helemaal niet zal krijgen
je laat merken dat je hem graag ziet
maar hij geeft geen kik.
het is alleen..je zit daar te hopen op de sofa
dat ie belt
maar na een tijdje besef je dat DAT stukje in je leven
nooit helemaal van jou zal zijn
misschien moet ik hem uit mijn hoofd zetten
maar ik kan het niet
ik ben zo verliefd op hem
en in "love" zijn is zo leuk
maar dan moet ie dus wel...meewerken...
en dat doet ie dus niet
kwou nog even dankje zeggen
omdat jij zo plots in mijn levendje binnengehuppelt kwam
je bent een schatje