Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
lege flessen
tegen beter weten in
ga de regels regelen
schud ze even door elkaar
geen datum geprikt
voor de lege flessen
met brieven
gevuld met levenslessen
let op
jump op je kop
maak een dans
geef je een rozen krans
ach leef de dag
ti ta tovenaar
mensen zijn lief
mensen zijn naar
maar
er is 1 gevoelige snaar
jou haar
o zo zwart
dat ik bijna vergat
hoe jij mij verdenkt
dat je vandaag smelt
in mij
Reacties op dit gedicht
marcus von neuborg vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
marcus von neuborg
Gecontroleerd door:
Innerchild
Gepubliceerd op:
21 augustus 2008
Thema's:
[Geluk]