kan je er soms niet tegen?
Dat je het tussen hun niet stuk hebt gekregen…
Tja shit happens…
Zoek gewoon een eigen leven
Blijf niet langer ongevraagd aan 'em kleven!
Laat ze gewoon met rust
Doe ieder ander een plezier
Ga een ander lastig vallen met je geklier!!