Prevelaar
Of ik de zondaar
woorden winnen
zieltjes kopen
wit gewaad
vroom gezicht
je schenkt water
doet het bij de wijn
je neus is rood
je mijter te klein
je bent een joker
maar niet voor mij
ik voel je handen
ook je tranen
je bent mens
net als ik
anders
maar heus niet beter
jij je bijbel
ik mijn biecht
een rozenkrans misschien
ik groet duizend maal
wees gegroet
kleine nar
ja jij in zilver wit
verspil niet zijn edens gloed
doet niet ieder mens
het op een vreemde mannier
ook een beetje goed
ook aan hen gaf hij zijn bloed
uit die hoop
put zelf de bedelaar
een spranje moed
hij sprak
ja zo is het goed
***Wim****