Ik stop met vechten
ik wil niet meer vluchten
voor die momenten,
de momenten dat je met haat in je ogen
weer naar mij kijkt.
Stoppen zal dit spel
waarin jij mij als pion beschouwt.
De onrust zal m’n lichaam verlaten
wanneer jij ermee ophoudt !
Wat jij voelt, wat jij denkt
Ik weet het allemaal niet,
Jouw gezicht of houding verraad niets
Het is alleen de blik die ik steeds voor me zie.
Welke intenties heb je ?
Waarom voelt het zo koel als je in de buurt bent.
Waarmee moet ik dit bekopen,
Ik weet het echt niet.
Jouw vrienden zijn geen vrienden
Ze kennen je daden niet
Woorden ongesproken,
Beheers jij mijn dagen op school.
Laat me met rust,
Kijk de andere kant op
Of lach.
Maar doe iets zodat ik je mag.
Want zo kan ik niet langer doorgaan met vechten.