Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Opaal
Opaal
een glimlach
gedragen door duizend wolken
zacht klinkt een lied
over schoonheid en tijd
zuiver is je stem
als de maan zijn volle ronding heeft
daar schalt de echo
tussen bergen en woud
genegen stroomt het bloed
zacht bonkt een hart
in mijn nevels
van nu
mijn hand
in jou hand
je schouder
steeds rechts van mij
het ruwe word geslepen
maar ik zag steeds je schoonheid al
fonkel als een ster
leef als een diamant
maar besef
dat je voor mij
veel meer dan meer
bijzondere waarde hebt
ja jij
opaal in mijn ziel
***Wim****
Reacties op dit gedicht
Black Lord vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Yellow
:
Zaterdag, augustus 23, 2008 15:05
knap geschreven,
Y.
Quadesh
:
Zaterdag, augustus 23, 2008 14:52
ik geloof ik geloof ik geloof ik geloof in jou en mij. heel sweet gedicht. hvj
Over dit gedicht
Auteur:
Black Lord
Gecontroleerd door:
Gepubliceerd op:
23 augustus 2008
Thema's:
[Bewondering]
[Delen]
[Houden van]