handen die strelen
handen die raken
handen die liefde maken
Zal ik ooit genieten
van een geliefkoosde streling
zachtjes over mijn rug
weten wat echte liefde is
of vergroei ik in deze samenleving
bang van een aanraking van
de persoon om wie ik het meeste geef?