We zijn weer naar elkaar toegegroeid, binnen een week.
Ik geloofde er al in toen ik in je ogen keek.
Samen roken, praten en elkaar plagen elke dag.
Zo vanzelfsprekend dat het gebeuren mag.
Lieve woordjes, je zei "Babe" tegen mij.
Ik begon te stralen, was zo blij.
Hij kwam binnen en zei iets:
zo van hier begint wat te bloeien.
We keken maar zeiden niets.
Ik had het gevoel dat ik begon te gloeien.
Want: "Hey Babe", dat is wat ik hoop.
Geef ons dit jaar een kans, haal me uit de knoop.