waarom zou het leven niet makkelijk zijn
das toch voor iedereen fijn
waarom zou het leven niet verdeeld zijn
over goed en slecht
over wie niet strijd zoekt maar wel vecht
waarom is het leven niet gewoon zoals het hoort
gewoon gelukkig in het hart geboort
waarom vragen we ons af hoe het leven zal gaan
want je komt niet voor iedereeen boven aan testaan
waarom is het dat ik me moet afvragen wie me lief heeft
ik ben het die op loze beloftens maar wat zweeft
waarom kunnen mensen elkaar niet lief hebben
maar we zitten slechts vast in webben
over het waarom ken je dat
ik ben het zo zat
over wie ken je dat
ik leef in een dichte gat
waarom ..............
ja dat vraag ik me ook af