Liefde is als een vlam van een kaars
waarvan de vlam het hoogst staat en je elkaar nooit verlaat
liefde is leven met elkaar en voor elkaar
laat zien wat je voelt
dan weet de ander wat je bedoelt
laat de vlam niet doven
blijf in de liefde geloven
want voor jou is er ook iemand geboren, en die zal altijd in jou en in de liefde geloven
jullie horen bij elkaar
blijf houden van elkaar