Ik zie jou, alleen.
Wanneer ik mijn ogen sluit
Om je te zien
samen met mij.
In het donker
voel ik je hartslag.
Overal om me heen
Zo ver van mij vandaan.
Met mijn handen
zoek ik je warmte.
Trek ik je tegen me aan.
Zonder je huid te voelen.
Dromend
Zoekend
verlangend.
Ik zie je.