ja ik ben vandaag behoorlijk boos.
veel gesprekke gehad.
maar nog steeds is er iets loos.
wat ze allemaal van me weten.
doen ze niets mee.
ze zeiken alleen over eten.
ik probeer steeds af te haken.
maar hun blijven beweren.
dat het tijd word me beter te maken.
ze vinden me vreemd en raar.
dat ik een meisje zie.
veel te lelijk en te zwaar.
ze maken me gek
ik hoor hier niet meer.
het word tijd voor een andere plek.
maar ze laten me nog niet gaan.
omdat mijn benen te klein zijn.
om zelf te kunnen staan.
heb ik alles voor ze opgegeven.
heb ik nog steeds geen.
eigen leven!