Als de nachten zullen veranderen,
en de sterren niet meer schijnen.
Als ik niet meer aan jou denk,
zullen mijn gevoelens verdwijnen.
Als de maan zijn glans verliest,
en de nacht word gestolen.
Als ik je eindelijk los kan laten,
is mijn hart verscholen.
Als de sterren niets meer zeggen,
en de wolken alles verhullen.
Als ik jou in mijn hart verlaat,
zal ik nooit mijn dromen vervullen.
Voor jou,
Omdat ik nooit van je kon houden.