s 'nachts, het regent dat het giet
gek genoeg zie ik de druppels niet
s 'nachts, ik ruik die natte geur
gek genoeg veranderd dit niets aan mijn humeur
s 'nachts, ik hoor de druppels vallen op de grond
gek genoeg is dat voor mij maar achtergrond
het enige wat ik zie en hoor
is het verkeerde,
jou stem in myn oor
de regen, de druppels op de achtergrond,
het liefste wat ik wil is terug naar die éne avond
Ik sluit mijn ogen en zucht:
alles wat ik wil ben jij,
die verboden vrucht