Van de Volkskrant op pagina 4 28-08-2008, dus: vandaag
Krijg je een raar gevoel in je maag
Het gaat over prostitutie en alles wat daarbij hoort
't Is de titel die dan heel goed scoort
"Mannen zijn zwijnen", maar ja dat les ik niet zo graag
*
Het oudste beroep ter wereld staat weer eens in het licht
De redactie is weer eens helemaal gezwicht
Breed wordt alles goed uitgemeten
De lezers/lezeressen moeten het weten
Maar willen we zo-iets eigenlijk wel zo verplicht
*
Mannen zijn zwijnen, 't is zo snel geschreven
Je moet het eigenlijk allemaal zelf ondergaan en beleven
Er zijn ook best goede mannen op deze bol
Ook al zit het ook met slechte mannen vol
Maar naar het Paradijs moeten wij toch streven !
*
Flipper