Ik ken je nu al een poosje
en eigenlijk ook niet
Mijn liefde groeit voor jou
maar jij bent degene die dat niet ziet
Onze "relatie" duurde niet lang
er was eigenlijk niet eens iets
Voor het iets kon worden
verdween jij in het niets
Je brak mijn hart in stukjes
deed me zoveel pijn
En toch verlang ik elke zaterdag naar jou
ik wil alleen bij jou zijn
Elk weekend gebeurd het opnieuw
zie ik je daar weer staan
Alles doen om aandacht te trekken van jou
want ik weet, je keek me toen aan