Waarom hebben ze me laten vallen?
Waarom laten ze me in de steek?
Ja, ik had een probleem
dat ik steeds ontweek..
Ik was gestopt met eten
en gooide alles weg.
Jij zei dat ik moest stoppen,
maar ik dacht pech!
Nu ik weer wat at,
had ik weer wat moed.
Maar jij hebt me laten vallen, voorgoed.
Nu heb ik het moeilijk om te eten
en heb me veel dingen ontzegt.
Maar wat kan het je schelen,
je vriendschap was toch niet echt!
Waarom zou ik blijven vechten?
Ik heb de strijd al een tijd opgegeven.
Het is goed zo,, nu kan ik stoppen met leven..