Steeds weer dezelfde fout
steds weer dezelfde keer
steeds weer dezelfde dingen
steeds weer ..
Elke keer maar weer
elke keer doe ik het fout
elke keer te slecht
elke keer weer hetzelfde
Elke keer..
Het spijt me van alles
het zpijt me van alle fouten
het spijt me van hetzelfde
het spijt me dat he tzo moest
het spijt me..
Ik Ga deze fouten herstellen!!!!