We ontmoeten elkaar op het internet
We hadden samen een leuke chat
Over de bloemetjes en de bij
O o wat was ik toch blij
Je stuurde een foto van een mooie meid
Ik vergat toen echt de tijd
We fantaseerde over elkaar
En ik streelde je virtueel door je haar
Maar toen ging ineens mijn scherm op blauw
Na dat laatste bestandje van jou
en nu baal ik als een stekker
Want jij bent geen mooie meid ...... maar een hacker