waar gevoel en verstand
vechten met elkaar
niet samen kunnen komen
daar in dat stuk van mijn hart
daar zit jij
nog altijd doet het pijn
ooit schreef ik
ik geef mezelf acht jaar
maar nooit is het verdwenen
ach als ik toen anders was
of jij
hoe zou het dan zijn geweest
maar we kunnen niet terug
daarom blijf jij
verstopt
daar in mijn hart
waar gevoel en verstand samen komen
en ik kies
voor het verstand
voor jou en mij
is het nu toch
echt te laat