je hebt je eigen leven in je hand.
geluk en ook verdriet.
je laat de korrels uit je handen vallen.
overal ligt zand.
maar vergeet niet,
dat ik er altijd voor je ben.
en vergeet niet,
dat ik je nooit zou laten vallen.
die korrels zand zijn niet de jouwe.
ze leven daar,
en leven mee met je vertrouwen.
je ziel en ook je hart.
ik vertrouw je al het geluk toe van de wereld.
maar vergeet mij asjeblieft nooit.